man this sucks

fyfan vad olökigt det är hemma i sverige, jag vill tillbaka nuuu!

jag ger upp denna blogg ett tag pga att jag ändå lever världens tråkigaste liv i sverige, men snart mina kära så kommer jag väl fortsätta när jag ar tillbaka igen! som är snart inshallah! puss

bye dubai marina

nu flyttar jag till discovery garden for 2 natter till min shortey!


sorgen

sa nyss hejda till eve och jaq, jag trodde det skulle bli ett hejda vi ses ju snart, for det gor vi ju! men nej tararna sprutar fortfarande efter cirka 20 minuter.. dom ar ju mina alsklingar, mina hjartan mitt allt!

det ar dom jag har gjort allt med, det ar dom jag har alla minnen ihop med! det ar dom som hjalpt mig nar jag natt varit fel, det ar vi som har skrattat ihop vi har gjort allt tillsammans! kommer sakna er sa javla mycket sa jag dor! kommer komma till gbg minst 1 gang i veckan, for ni ar min luft my aaaair

Losing you guys is like livin in a world with no air

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you guys aint there
Theres no air no air!!!!!!

maste ta lite astma medicin sa jag kanske far lite luft.. ALSKAR ER TJEJER!

jag sitter har och latsas att pussen ar till mig!




svullo

svullo kan ni numera kalla mig, eller iaf mitt ansikte. jag ar tydligen allergisk mot nagot vilket har resulterat i ett svullet ansikte, rinnande roda ogon och nysattacker varje minut. men jag ar glad for det.. idag var vi pa atlantis och lekte i deras gigantiska vattenland, dom hade jatte roliga grejer man akte med badring, vi skratta och skrek fantastiskt var det. efterat skulle vi dra vidare till varat kara plastik (beach cluben no 1) men mitt ansikte ville inte sa jag drog hem och eve och jaq drog dit och hade nog jatte kul. istallet satt jag hemma med grabbarna och vi mos med popcorn och dirty dancing. det slutade med att vi alla hade gashud pa den sista scenen (lek aldrig coola igen killar) nu ligger tarik och sover pa golvet, evelina och jaq ligger och flummar eller sover det kan diskuteras, ahmed e ute och shakar asset och ar full och jag sitter har med en kittlande nasa och har jatte trakigt.

det ar officiellt sondag nu vilket innebar att jag e hemma i sverige inom 4 dagar, woho! mamma och tessan moter upp mig pa flygplatsen sa det kommer nog att resulteras i kramkalas. nu tankte jag lagga upp lite bilder fran utsikten dar vi bor och fran burj al arab. PUSS

jag eve och taz inne pa burj al arab



jag och eve inne pa burj al arab vid hissarna



jag och taz pa burj al arab (notera mitt svullna ansikte) haha



jaq



mina broder har kopt en ny bil, utanfor burj al arab



svullen



utsikten pa kvallen fran varat sovrum vi bor nu



utsikten pa dagen fran varat sovrum



var tvungen att lagga upp den har till dig syrran bara for att du ska fa skratta lite och kanske fa lite flashbacks fran mallorca bilden, har e det inte bara ogat utan hela ansiktet, den bjuder jag pa syrran



dubbe



nu har ahmed kommit hem eftersom jag borjade skriva det har inlagget for 2 timmar sen, sa nu ska ja foresla att vi ska se pa en film och sen ska jag nog sova. godnatt

Trollkarlen fick mig att kissa i brallan nastan.

Det var ett tag sen jag skrev, har inte pallat pga jag legat med feber och sen varit allmant upptagen haha.. Vi bor iaf nu hos Tarik som ar varan angel, han raddade oss nar vi inte hade nagonstans att bo och han sjalv sover pa golvet for varan skull! dar snackar vi riktigt kompis. Vi har aven fatt sallskap av Ahmed som ocksa bor har med oss sa vi blir en riktig harlig familj haha. Vi bor iaf i Dubai Marina och det ar saaa vackert har, vi bor pa 14e vaningen och har utsikt over alla fina skyskrapor och hamnen ska lagga upp kort sen far ni se. Min kamera ar ju borta men som tur ar har jag varldens basta evelina har som har en kamera som hon flitigt anvander.

Dem har dagarna har vi softat bara hemma hos tarik med massa filmer och popcorn, igar drog vi ut forst till elegante dar vi traffade pa en trollkarl, och han trollade PA OSS MED OSS! assa jag doooog, sa javla laskigt nar han bara fick en brinnande ciggarett att forsvinna i evelinas klanning, och hur han fick en peng med varat namn pa att hamna i en kiwi haha ass fyfan vad sjukt det ar, sen sa var det inte sa mkt drag pa elegante sa drog vi vidare till savage garden, det var en salsa klubb sa dansade vi lite salsa och blev lite for fulla allihoppa, sahar dagen efter var ingen av oss direkt pigga. Men saklart hade varan van Taz planerat att vi skulle fa uppleva saker innan vi aker hem till Sverige sa vi ar precis hemkomna ifran Burj Al Arab det enda 7 stjarniga hotellet i varlden, dar drack vi en varsin drink pa 27e vaningen med utsikt over hela Dubai, det var inte fel.

Nu ar vi hemma och ar helt doda men grabbarna ar ute o festar. Jag ar forovrigt sjukt forkyld och nyser minst 1 gang i minuten. Vi har precis atit burger king och nu ska vi maxa med massa filmer och bara slappna av, for imorgon ska vi till atlantis med Taz och simma med delfiner :D

Har far ni lite bilder ocksa

Jag och min akhi pa elegante



jag och min basta broor hamaad



 min baby jaaaaacq



therese och tarik



vi hade trakigt en dag sa vi bestamde oss for att gora mig till arab



hela outfiten pa, erica som saudi arab



yo man, mitt namn ar mohammed



Burj al Arab sa vackert,



bilder innifran hotellet far ni imorgon, nu ska jag mysa med tjejerna i soffan, PUSS

så jag skrattar idag

sitter i latifs hus, alla sover det är tyst. klockan är halv 6 på morgonen och jag sover som vanligt inte. Jag sitter här med min bebsi och funderar över livet.

har en fruktansvärd längtan hem till ett liv med fylld med svensk mjök och ost, en längtan efter att komma innanför dörren och känna lukten av mammas nylagade mat. En längtan av att kunna ta på mig vad jag vill när jag ska gå ut utan att folk stirrar, en längtan av att stoppa en hundring i jack vegas maskinen. En längtan av att få träffa alla mina kompisar och min familj när jag vill, en längtan av att ligga i mitt rum och kolla på tv3 och ha svensk text istället för arabisk.en längtan av att kunna gå vart jag vill utan att ta taxi. en längtan av att kunna ta på mig en mysig tjock tröja.

men samtidigt när jag har allt det där kommer jag sakna det här, mitt paradis. kommer sakna att kunna gå ut vilken tid på dygnet som helst utan att frysa, kommer sakna att svettas så jag tror jag ska dö av värmeslag, kommer sakna alla stiliga araber i dishdasha, kommer sakna att sitta ute 5 på morgonen och inte höra böneutropen, kommer sakna alla stora malls alla feta bilar och alla lyxiga byggnader. kommer sakna alla underbara människor jag har lärt känna. kommer sakna shish tawook. kommer sakna att inte se den vackra arabiska texten var jag än går. kommer sakna dubai.

tänk att man aldrig kan vara nöjd? jag älskar sverige för att där finns min trygghet, min fantastiska familj.. men det här landet är så perfekt för mig, jag älskar allt som har med det här att göra. det är bara jag själv som bestämmer min framtid så inshallah (om gud vill, jag hoppas på arabiska om du undrar morfar) så kommer jag att en dag leva här med min familj.

idag vaknade jag klockan 2 och gick raka vägen till poolen där evelina låg, vi satt i poolen pga värmen och skådade kanske det sötaste barnet ever som visade sig vara dansk. han var kanske 3 år gammal men det sötaste vi har sett, så såklart tittade vi på honom jätte mycket.. till slut blev det nog för den här lilla pojken så han ropar till sin mamma på danska "mamma dom tittar på mig" jätte arg var han, sen gick han upp poolen och förbi och fick ut ett litet morr ljud som gjorde att vi tyckte han var ännu sötare. till slut kom han fram och sa hello, kanske  i hopp om att vi stora tjejer från ingenstans skulle sluta glo. efter det blev det en trip till dubai mall för taco bell, crunchwrap supreme och cheese fries är kanske livet. efter det blev hemma mys och jag somnade som vanligt i soffan för att sen behöva sitta och uggla hela natten.

imorgon ska vi försöka gå till poolen igen ganska tidigt (ja det kommer gå bra eller hur? nej) sen efter det blir det flytt nr 2 till tareks place där vi kommer spendera våran sista vecka.

nu ska jag nog lägga mig bredvid en sovandes paula i soffan och kolla på vänner ihop om att ögonen kanske faller ihop så jag sover, men jag uppdaterar er sen om vad som händer så ska ni även få lite bilder.

snart ses vi allihoppa och det ska bli så roligt, saknar er så! puss och godnatt


this is how we do it

ja mina kära läsare ska jag nu läcka den häftigaste informationen någonsin, jag ska komma hem! biljetten bokas imorgon men fortfarande är ja ovetande om när jag ska åka. Anledningen till att jag åker hem är för att jag inte har nått eget boende och känner inte direkt för att kriga mig till ett på bara 2 veckor samtidigt som jag behöver fixa visum osv.. men gråt inte, jag ska åka tillbaka.. får se Sverige som en semester så länge.. för hit ska jag sen o bo här för detta är livet, så morfar var inte ledsen att du inte hann hälsa på! du får komma sen när jag har min egen lägenhet så ska vi ha super kul =) så får du komma också när det inte är alldeles för varmt (vilket det aaaabsolut är nu)

Idag var jag jaq och eve vid havet och badade, jag trodde inte det var sanning när jag gick i havet.. tänk er att det är 50 grader i luften så man dör av värmeslag, så vill man svalka sig lite i havet, men havet är varmare?? Ni tror mig kanske inte men det var sjuuukt varmt, har aldrig badat i ett sånt varmt hav, det var som att du hade tappat upp ett varmt badkar och skulle hoppa i, usch. Sen dess har vi bara suttit hemma i huset sovit, kollat på tv och suttit vid datorerna.

Nått tråkigt har jag och berätta också, min påse som jag glömde i det förra huset har försvunnit? vad fanns i den magiska påsen då? JO all min medicin och min kamera! Jätte roligt, så vi har letat i hela huset den är borta och två personer har åkt hem så det är någon utav dom som har snott eller råkat få med sig den hem, men jag kan säga såhär att JAG ska ha tillbaka min kamera och mitt minneskort för där finns ALLA bilder och jag har inte lagt över dom någonstans heller.. usch jag blir fett ledsen när jag tänker på det och förbannad vem gör så? Jag ska ha min kamera om jag så ska behöva bomba sönder hela sverige tills jag får den!

Imorgon ska vi alla fall åka till Deira, där ska jaq och eve boka om sin biljett men jag ska köpa min via internet. Sen ska vi gå runt lite där och jag vill gå till guldmarknaden och köpa ett halsband med mitt namn på arabiska. Hoppas jag hittar det.

Nu ska jag nog ta och dricka lite mer cola och dra mig mot soffan och sätta på en film och mysa lite med mig själv, jag saknar er allihoppa och det känns så otroligt skönt att få komma hem till alla jag älskar!

Nu får ni lite bilder från stranden idag också :)



jag och eve försöker göra ett hopp, hon lyckades men vad gör jag?



mamma jag vet att jag inte sträcker på ryggen, sorry!



mina mario gubbar



jag har suttit där med min stora rumpa så blev det sånna där avtryck


sleepless

jag somnade runt klockan 11 imorse, inte okej. jag sa till paula att väcka mig klockan 12 så vi kunde gå till poolen, men klockan 6 vaknade jag av ett ryck och tänkte aja måste gå ut o sola lite.. men nej jag kollade på klockan och såg oooops.. too late.

Efter det så gick jag runt för att kolla läget vad dom andra gjorde, frida och paula va såklart på jobbet men eve och jacqe låg utslagna på varsit ställe och sov.. så jag satte mig vid datorn en stund, sen tog jag en underbart skön dusch där jag konstaterade också att mitt hår (på huvudet) växer skit fort jag har redan värsta utväxten så jag måste färga det bruuun imorgon. Sen efter det beställde vi mat och så har jag bara legat i soffan och kollat på massa vänner avsnitt, nu gick precis tjejerna till affären och ska köpa lite bebsi och bobcorn (finns inget p i arabiskan) så ska vi väl kolla på en film sen, kan tänka mig att alla kommer somna i vanlig ordning när som helst sen medans jag kommer sitter som en uggla hela natten ändå in till morgonen.

jag har inget att berätta mer så jag tänkte vara snäll och lägga upp lite bilder istället.

här bor vi nu


jag och mr K på väg till oman


utsikten från hotellrummet vi var på när nas fyllde år, ett antal våningar upp


paris hilton på ett shoppingcenter här i dubai


här bor jag, asså precis i denna soffan dygnet runt

girls night out


glidaren i dubai mall två öpplen hög.



nej nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, nu ska jag nog fortsätta kolla på vänner för nu kom tjejerna hem med BEBSI! men inga bobcorn :(

no air

sitter i soffan och myser, alla sover klockan är snart 6 på morgonen jag äääälskar min rubbade dygnsrytm! ska ta vara på den nu innan jag ska börja jobba igen, på tal om det ska fixaaaa jobb!

satt och snacka med riham på ljudgrejen på msn och hon gav mig massa tips och nummer, tack 7abibi<3

jag somnade typ  igår på morgonen så vaknade jag 11 av att vi skulle gå till poolen, låg där till 4 typ sen gick vi hem, jag duschade och sen smög jag upp och la mig, somnade runt 5 och vaknade halv 9 av att evelina kom upp och sa att hon hade pratat med pappa :P Sen hade paula gjort sallad till oss så då åt vi sallad sen kollade vi på transformers, sen sov typ alla och sen dess har jag suttit här och pratat med riham.

jag ska inte lägga mig än men snart, sen ska jag ut till poolen imorgon med och hoppas på att den söta lilla pojken e där idag igen så vi kan busa hha! älskar småpojkar, det låter sjukt men dom e så roliga att busa med!

Det enda pinsamma med att vara vaken sist är att deras made kommer jämt och frågar "ma'am you never sleep?" haha, hon e så söt deras made. lagade för god mat ttill oss idag också, nej nu ska jag lyssna på musik och sätta på en film så jag kanske blir lite trött =) uppdaterar er mer sen när jag vet hur saker och ting ligger till, just nu allt med boende och jobb har jag lagt på hyllan, men det är inte som i sverige man får det samma dag, så jag tar det lugnt tills på söndag (som är våran måndag) PUSS

torsdag (våran fredag)

satt vaken hela natten inatt också och prata med mr S och kollade på vänner, sen så kom jag på att jag kanske borde sovit lite tidigare när tjejerna väckte mig och ville ha med mig till poolen. Såklart morrade jag bara så dom gav upp och gick dit utan mig. Sen skulle vi dra till jobbet och få våran lön eftersom tina skulle åka hem idag, men nej det fick vi inte. och jag blir inte förvånad, usch för det där företaget.. jävla lekstuga.

Sen drog jag jaq eve och tina till festival city och lodade runt helaaaaaaaaa dagen, sen kom paris hilton dit och gled runt.
Hon är mycket sötare i verkligheten än vad hon är på bild kan jag lova. sen var det bara att säga hejdå till tina och dra tillbaka hit till baula där vi bor förtillfället, sen kom baula och frida hem så snackade vi lite sen korkade baula upp två vinare, sen åt vi precis en liten mysig middag. och nu kanske vi ska dra till carlo och dom och bada, men jag är så trött att jag inte vet vad jag heter.

kanske ska lägga mig på soffan och sova nu istället =) godnatt


förändringar

Ja det är mycket som jag hänt sen jag skrev sist, jag jaq och eve har flyttat ut ur huset och nu bosatt oss hemma hos paula, ett riktigt mysigt fantastiskt hem.

I söndags så fick vi för oss att vi skulle dra ut med våran kära vän Carlo till zinc så vi drog dit och hade väl sådär kul, vi har kommit fram till att efterfesterna är roligare så vi drog med hans kompisar och efterfestade i en för nice lägenhet högt upp som vanligt. Sen så runt 7 skulle vi dra hem och jag och evelina lite väääl glada i hatten springer in och upptäcker att dom nya tjejerna har kommit så jag börjar ropa efter matilda och vi väcker allihoppa och jag vet inte vad vi höll på med riktigt men dom sa iaf att det var ett trevligt välkommnande haha. Sen på nått sjukt sätt så fick jag och evelina för oss att vi skulle gå ut och snacka med våran vaktmästare som är världens snällaste så vi sa att vi tyckte om han så mycket och så sen säger evelina "jag har sett din fru hon är så vacker" han ba "ja hon kommer hit på fredagar" haha asså vi har aldrig ens sett henne eller nått. Helt spårat var det iaf.
 
dagen efter det drog jag med dom nya tjejerna till arabien center där vi upptäckte REA! wohoo.. sen så senare på kvällen drog jag iväg till K och vi kollade på film och tog det lugnt, sen fick vi för oss att vi skulle gå till stranden och sitta där, efter ha suttit i 4 minuter rann det svett på oss båda så vi beslutade oss för att glida i hans feta bil istället haha.

Sen så igår blir det kom K och hämtade mig och då tog jag med dom nya tjejerna för jag skulle visa dem emirates mall, då när han fick höra att dom vara nya här i dubai så började han visa dom saker, när jag tänkte efter är det saker jag inte ens sett sen jag kom hit haha, men vi fick se shejk sayids palats och shejk rashid blabla hans palats såg man knappt men han hade giraffer och massa exotiska djur. Sen efter det drog vi hem och packade ihop våra saker och begav oss hit så vi kom rätt sent och jag låg och kollade igenom 2 vänner boxar och bara njöt av att ligga i en skön soffa. Sen runt 8 på morgonen kom jag på mig själv med att jag borde sova, så då gick jag och la mig i rummet jag sover i, det är egentligen en tjej som bor där osm är 6 år så jag känner mig hemma ;)

Sen så imorse ringde K och väckte mig och fråga om han skulle köra oss till oman så vi kunde förlänga våra visum, så det var bara upp o duscha klä på sig och hoppa i bilen, pumpa musik hela vägen till oman fixa passen och allt sen dra hem, jag sov hela vägen hem för jag hade så sjuk huvudvärk, så nu har vi precis kommit hem som sagt och har beställt hem burger king, frida och paula jobbar och tina är hos aziz så det är mys.

nej jag har för ont i huvudet nu av datorn men nu hoppas jag att mia blir stolt eftersom hon tycker att jag inte skriver så mycket och så ofta :D

förresten så flyttar jag till en lägenhet på lördag eller söndag då kommer evelina och jaq att bo där med mig, sen efter det om jag vill stanna så gör jag det, då får ni komma till mig KILLAR och tjejer för det är inte några skrutt regler där.
Och kanske eventuellt börja jobba på diesel.. men vi får se vilken hemlängtan jag har! PUSS


RSS 2.0