nu kom det.

det brast, nu just nu när jag sitter här första gången jag är ensam hemma under hela tiden jag bott i det här landet. Första första gången ingen är nära mig, första gången ingen kan ställa upp för mig händer det. Jag har dig frida min underbara ängel som jag vet alltid ställer upp jag ringer bara ett samtal sen lugnar du ner mig, underbar är du gumman du är bäst. jag älskar dig.


Det bara kom som en vind, jag fick panik och började gråta.. panikattacken slog som aldrig förr och jag fick knappt någon luft. Det tog mig 20 minuter tills jag kunde prata och få tag i telefonen och ringa till frida. Det är bättre nu men jag måste skriva av mig, jag bryr mig inte om ni tycker att det är dumt av mig att skriva det här, det får mig att må bra. Jag har aldrig skrivit om det eller pratat om det med någon, jag har försökt att förtränga det men nu gick det inte längre, det var som om verkligheten slog mig med den hårdaste boxen någonsin.

Jag gråter, hela tiden tårarna rinner men jag kan andas, det går inte att sluta gråta jag försöker hela tiden.

Jens Stockhaus, min prins, min fisk min första kärlek och min speciella vän. Jag kommer aldrig glömma första sommaren jag träffade dig när vi bara vara 12 år gammla, du smetade tandkräm i håret på mig precis som den snorungen du var och alltid gjorde knäppa saker. Precis som en 5 åring skulle kasta sand på en tjej för att säga "jag tycker om dig" när vi tina skjutsade oss på cykeln genom hela stan och du bara satt där helt nöjd bakom mig och försökte leka cool. Vi hängde ihop hela sommaren varje dag, du kom alltid släpandes med dina adidastofflor och stora strumpor på gatan där jag bodde och jag kunde se dig när jag tittade ut på gatan från fönstret. Sån liten skitunge var du men ändå alldeles underbar. Kommer aldrig glömma när du kom hem till mig me fanta exotiska frukter när den precis var ny och hade med dig en riddares historia, vi låg i min soffa på slottsgatan och kolla på den som ett gammalt par.
Jag flyttade till lillån och vi tappade kontakten, sen träffade jag dig av en slump på järntorget när jag precis hade börjat 9an, lika söt som alltid var du men lika jävlig i blicken som vanligt. Du sa att du aldrig hade glömmt mig och ville ha mig igen, jag skrattade och tänkte att jag inte var 12 år längre och att jag gått vidare, men nej så fel jag hade. Kommer aldrig glömma den stora blombuketten jag fick när jag fyllde år där det stog "grattis på födelsedagen, jag älskar dig för alltid DIN fisk" min fisk min lilla guldfisk ifrån tom och jerry med dina stora läppar. Hur du hade tankat ner spiderman 2 till mig och tog hem mig till dig för första gången bara för att du visste att jag älskade spiderman. Alla fredagar hemma hos dig vi sprang runt och lyssnade på ken ring och lekte gangsters. Alla dumheter vi gjorde när ingen såg, när du var så full och skrek att "vi älskar strumpan" med dina fula strumpor med ormar på. Alla filmer jag har på dig när du fular dig som jag och jossan tittade på 24/7 bara för att vi skrattade ihjäl oss. FÖRSTA gången du såg mig överhuvudtaget när du frågade mig och tessan om vi hade ätit tittsås! allt du gjort får mig att le, nästan allt. det finns så mycket minnen att jag inte ens kan tänka på allt utan att börja skratta.

När allt gick vidare alla torska på allt ville jag gå vidare, jag ville lyckas med mitt liv. Hade inte sett dig på sååå länge när du helt plötsligt bara gick förbi mig på stan, jag fick en hjärtattack och var tvungen att springa och gömma mig, sen gick jag efter och hälsade på dig och var sååå glad över att se dig. Vi fortsatte träffas några gånger och när du träffade tessan och bad om förlåt för allt som hänt.. jag kommer ihåg exakt vad hon sa "säg inte förlåt jens, det gör ingenting, det viktigaste för mig är att du ser ut o må så bra" du såg ju ut att må så bra, jag trodde verkligen du hade börjat om på nått, dragit ifrån all den där skiten. och när du sa till mig "erica jag behöver en stabil tjej att luta mig mot" jag tänkte bara på mig själv, varför ställde jag inte upp för dig? varför sa jag inte bara att jag alltid finns här för dig och offrar allt för dig? varför tänkte jag bara på mig själv och gick vidare?

det gick ett år, var på väg till satin för att träffa john och gå ut och ha kul när jag träffade dina bröder på väg dit som sa HEEEEEJ ERICA och jag var så full och sa var e jens var e jens? för jag hade hört att du kommit ut.. dom sa att du var på mitt andra hem, följ med och träffa honom? nej jag kan inte svika john tänkte jag, och gick till satin och hade förmodligen skit roligt som vanligt. Sen så ligger jag och sover på måndagen, har planerat lite för att flytta hit till dubai när min telefon vibrerar sönder, jag blir som vanligt skitsur över att någon stör mig när jag sover. Men sen svarar jag bara ööööö

erica det har hänt en hemsk sak, dom hittade jens död imorse.

mitt hjärta stannade, jag minns inte ens om jag sa hejdå. jag ställde mig upp gick raka vägen upp till mamma kastade mig i hennes famn och började skrika och gråta, jag var mer arg än ledsen, mer panik än sorg. jag fattade ingenting, jag grät i 10 min sen torkade jag tårarna och gick ner i mitt rum igen, satt där i en halvtimma och funderade på om jag skulle jobba eller inte? Jag gick aldrig mer till jobbet.. För mig var du inte död, för mig låg du med en överdos med massa apparater och skulle vakna, du skulle vakna jag var helt säker på det.

Jag flyttade hit, har nästan aldrig ens nämnt ditt namn, jag tänker på dig varje natt, varje morgon minst 10 gånger om dagen, du berörde mig så mycket, du berörde min familj och mina vänner. På både negativa sätt och positiva, men innerst inne hade du det största hjärtat av alla. Du var en sån underbar och fantastisk person att inte ord kan förklara hur mycket jag älskade dig när jag var kär i dig, eller hur mycket jag älskar dig som person och hur mycket jag önskar att du fanns i livet.

Jag vet nu att du är lycklig, du känner ingen skam, skyldighet du har inte ångest över gammalt skit, du är lycklig nu. Jag önskar verkligen att du ser mig ibland och blir stolt över hur jag har gått från till att vara. Hur jag har utvecklats som person och vad jag gör. Jag vet att du har tittat på mig ibland och tänkt exakt såhär "fan vilken tjej asså hon bara flyttade dit helt själv" Jag hör din röst säga det.. Jag kan se dig stå framför mig med ditt leende som ingen annan har, jag kan höra ditt fantastiska skratt.

Jag sitter och lyssnar på din låt nu bob marley och lauren hll - turn your lights down low. Det är din låt, den är bara din.

Jag är tom på ord nu, jag måste bara sätta mig nu och försöka tänka på hur bra du har det och på hur bra du mår, men jag glömmer dig aldrig jag slutar aldrig älska dig och jag bryr mig int om någon gammalt, jag minns bara dom fina stunderna som vi haft, och tänker på hur glad jag är att du fanns i mitt liv i nästan 8 år.


Jens Stockhaus 890530-090406


jag är en krigare

ni vet det, alla vet det.. jag är en krigare.. när jag vill nått ger jag inte upp.. men det är för mycket nu, för mycket motgångar för mycket problem för lite svar?

jag vill verkligen inte åka hem, men jag klarar inte det här ensam. evelina bo-göran andersson och jaqueline ulrik sandberg, KOM IGEN TJEJER! vi klarar det när vi kämpar tillsammans.. jag vill inte härifrån till skrutt sverige.. ALDRIG


boende vi kan styra det lätt, jobb.. ut och söööök dom kommer inte plinga på våran dörr och ge oss. vi måste kämpa..


vad tycker ni? ska jag komma hem eller ska jag göra som alltid och inte ge mig?

INTE GE MIG FOR THE WIN!!

det här ska jag klara om jag så ska behöva göra det själv, man lever bara 1 gång.. 1 enda gång.. ta vara på det då.


måndag

weey, kolla in min blogg nu det är mange som har fixat den till mig.. tusen tack! :D här har ni hans blogg.. www.mangefan.blogg.se

för det första så bär jag inte sånna där hattar i vanliga fall, kortet är taget inne i forever21 när jag och evelina provade hattar haha..

nu måste jag börja jobba faktiskt vi ska boka tour i visby, snaaaaaaaark. kommer inte förstå vad som säger för jag fattar ibland inte ens vad frida säger :D

puss o kram och mamma jag och evelina e bröööder från söder.. men jag vet att systrar e bättre!

Bjudningen!Brordikt

Vi sitter just nu på jobbet och är väldigt tröttna och slitna efter gårdagen. Vi fick också precis igång acn så nu kanske man kan börja bli en människa igen.

det enda jag har att berätta idag är att jag fick livets dikt av evelina hon döpte den till brordikt eftersom att hon och jag är som systrar men vi e så coola så istället är vi bröder.


Brordikt

Erica är en liten spillevink, som aldrig använt mopp och hink.
När vi kallar henne för stickan, vill hon skjuta oss med pickan.
Och när vi vägrar att ge upp, så skriker hon alltid som en tupp.
Hon vill inte acceptera sin identitet, så nu gör hon allt för att bli fet.
Mc donald's varje dag, men det går ändå inte bra.
Hon trycker i sig kex, samtidigt som hon skriker: väx rumpa väx!
Kanske borde vi ge henne lite av våra, men det kommer ju det svåra.
Vi vill inte skära i våra kroppar, vi tvingar henne istället att köpa blommiga toppar.
Hon trodde aldrig hon skulle bära något sådant, och drog alla tjejer över en kant.
Det tog ungefär en vecka, och nu ser hon ut som en fin snäcka.
Hon var fin innan med, men jämfört med nu såg hon ut som en smed.
Om hon hade sagt jopp, skulle jag gifta mig även om hon inte har en snopp.
 Det enda jag måste är att hon gör slut, med sin pojkvän lille knut.
Hon är så stilig här, så att när hon kommer hem kanske till och med brorkarl blir kär.
Hennes lök kan säga skrutt, men undrar om hans snopp är en plutt.
Då blir stickan inte glad, och då måste jag med henne ta ett bad.
New york är en bög, varje dag är han hög, han trodde åt stickan han dög.
Där sa jag stopp, han beter sig som en stropp, när jag kommer till örebro får han se opp!
Jag ska sparka hans lem, så att han inte kan gå hem, med någon äcklig tjej, och stoppa snoppen i hennes grej.
Här inne är det så hett, jag gissar att det snart kommer börja lukta svett.
Jacqe bokar fullt med kunder, jag undrar om de alla är bönder?
Hon är brun och fin, jag sitter och stirrar på er med ett flin.
Snart blir vi alla feta, vad ska du då få heta?
Jag tror jag ska döpa dig till missboll, det passar någon utan matkontroll.
Jag tycker om dig stickan, snälla skjut mig inte med pickan!


för det första så började hon och jaq kalla mig för stickan när dom kom hit för dom tyckte jag hade tännsticksben, nu är jag missboll istället haha. Dessutom försöker hon och jack sparrow göra om mig till tjej så jag börjar köpa blommiga saker. New york kan nog vissa av er lista ut vem det är. men för tung e hon livets tjej vad skulle jag göra utan henne? min syster min brooor. love u baby! nu har hon dessutom gjort nudlar till mig måste gå :D  

fredag, tareks födelsedag och midsommar :D

yeeees idag är vi äntligen lediga! vi är hemma hos latif och myser med tjejerna, vi har lagat mat och ätit och har såå mysigt. ikväll så är det fest sen tarek fyller år så det är galet, pent house, elegante och sen efterfest ph igen ;)


nu ska vi ut o mysa i poolen med våra drinkar PUSSonsdag

jag har försökt att blogga typ 3 gånger idag, har skrivit ett långt inlägg men så har det bara raderats!

så jag pallar inte skriva nått långt, idag har jag bara vaknat och gått till jobbet och nu sitter jag här, jag eve och jaack sparrow kanske ska ut med carlo och grabbarna sen det får vi se när vi kommer hem. annars så är det bara imorgon kvar sen är det äntligen fredag, då blir det att gå till svenska kyrkan och äta midsommar mat sen på kvällen så blir det celebration! tarek fyller år så det blir en repris på nas födelsedag.

gå in på denna länk för övrigt och lyssna på livets man!
http://www.imeem.com/karimmocka/playlist/-Y_N-M4A/george-wassouf-new-album-2009allah-kareem-music-playlist/

det är det enda jag lyssnar på just nu, skivan för 15 dirham ;) oh yes!

Jag menade inte heller att ni måste kommentera varje dag, men alla ni som läser utan att berätta kan ju skriva hej! nu har 10 personer erkännt att dom läser, men var e restan av alla 90? ;)

iaf så ska jag fortsätta lyssna på george wassouf nu sen så ska vi hem och styra upp våra ansiktet


btw så e min och evelinas fotosession framflyttad till 1 juli, föör chill då kommer vi alltså lägga på oss ännu 10 kilo till haha fyfan!

tisdag

wei äntligen bara 3 lååååånga dagar kvar till fredag.. nu måste jag hem och dricka massa vatten och sova, det är skönhets tips vi fått inför imorgon..


jag kommer allvarligt strejk blogga om ni inte kommenterar? det är typ 100 pers som läser min blogg varje dag men varför säger ni inte bara hej erica jag läser? haha


btw så ska jag till arabian center så snart som möjligt och köpa george wassoufs nya skiva för bara 15 dirham! JA!!


hejdå nu kommer våran pakistanier som ska skjutsa hem oss =)

måndag, 4 långa dagar kvar till fredag.

idag så gick jag upp klockan 10 för första gången sen jag kom hit, det var nämligen så att jag lovat min chef att  ta hennes barn till chuck e cheese (det är typ en stor lekhall med olika spelautomater och skridskobana och karuseller) så jag har varit där hela dagen och lekt med dom så jag är sjukt trött. sen efter det var det ju såklart jobb, så nu har jag jobbat klart och sitter kvar här på kontoret och känner för att lägga en spya på tangentbordet av trötthet.

jag ska gå hem ta en dusch sen ska jag nog lägga mig och sova. imorgon måste jag gå upp tidigt igen för att jag måste sola... om ni vill veta varför så är det för att jag och evelina ska vara modeller för en sminkkampanj på onsdag i o med därför har jag färgat mitt hår och klippt mig haha så nu vet vi det. vi ska göra med godis tema med proffessionellt folk så det kommer bli grymt kul. vi har fått det här erbjudandet för att hon som äger the studio har varit här några dagar och upptäckte då vårat grymt vackra ansiktet hahah.

jag längtar iaf till på fredag, ni har midsommar vi har ingenting. men vi ska nog till svenska kyrkan och äta midsommar mat, det vill alla andra.. men frågan är precis som mamma sa.. vad ska jag göra där? jag äter ändå bara kötbullar och potatis.

sen efter det ska vi förmodligen hem till våran chef och grilla sen så hoppas jag att vi smiter iväg och hänger med våra fantastiska män och festar loss så att man kan vara helt död ännu en lördag och längta till nästa fredag som är 100 år bort.

nej nu ska jag väl ringa någon? haha eller så ska jag lyssna på george wassouf och somna en stund innan jag drar hem och ringer mr lök! mouahha hejdå

söndag.

För er är det en skön söndag för oss är det 2a jobbdagen sedan ledighet på en fjuttig dag :)

Igår jobbade vi sen drog vi hem, bara jag evelina och jackie för dom andra e hos paula och chillar. Så städade vi och kollade på coach carter och dregglade över de otroligt snygga basket killarna! GE MIG EN!

Sen kollade vi på taken, jag hade aldrig hört talas om den och hade inte alls några förväntningar men fyfan vad bra den var! jag blev helt hypad för att den va så spännande och det var fart i den hela tiden, jag rekommenderar er verkligen att kolla på den!

Jag skulle ju skriva dagbok om vad jag gjorde på dagarna men jag vaknade en timma innan jobbet idag så då duschade jag sen så åt jag nudlar och nu e jag här haha. Så kul e det.

Nu ska jag nog dricka lite vatten, och sen gå ut och ta en cigg inann vi börjar.

Jag har verkligen ingenting roligt att skriva, och för er som undrar vem han på kortet e under så kan jag bara säga som så att............... det tänker jag inte berätta haha! puss o kram


nu ska jag retas litemouhahahhah


hmm.

jag har blivit tillsagd att borja skriva lite dagbok tyckte min syster, men da ar fran hur roligt liv ni tror jag har da? haha
Sahar var det iaf idag. Jag vaknade klockan 12 av att min sang brakade ihop sa den blev som ett V, men ni som kanner mig vet hur trott jag ar pa morgonen sa jag sket i det och fortsatte att sova. Sen sa vaknade jag klockan 3 och at nudlar (vilket ar vad jag lever pa nu for tiden) sen sa efter det sa akte vi till jobbet och ni har vi suttit har och jobbar hela skrutt kvallen. imorgon ar det torsdag, det vill saga varan sista jobb dag. sen ar vi dock BARA lediga pa fredagen och sen satter allt igang igen, suck.

pa fredag tror jag det blir som vanligt, vi o vara boys fran abu dhabi, vi lever livet pa el egante formodligen. Men vi tjejer hoppas verkligen pa plastic!!!!!!


jag och evelina har ocksa ett hemligt projekt pa g, kan tyvarr inte avsloja varfor. men det kommer ni fa veta inom kort, jag tror mamma och tessan har en susning. ni kan val skvallra lite for mia och pappa.

nu ska vi aka upp till uptown mirdif dar vi bor till spinneys och handla mer nudlar sen ska vi till food court och ata mat.


forresten jag har blivit tjock! puss o kram


ojoj

jag har lite baksmalla idag, det blev en spontan utgang igar vilket slutade i att jag fick ett akta guldhalsband.

jag har sa dalig fantasi nu och dalig berattar kansla sa kom garna med forslag i kommentarsfaltet vad ni vill att jag ska skriva om. om jag ska lagga upp mer bilder, vad ni vill ha bilder pa, vad jag ska beratta vad ni vill veta, hjalp mig!

haha nu maste jag skriva ett protokoll har till jobbet, blaaaa ja dor! hejda

gardagen

ojoj gardagen finns inte att beskriva med ord, som vanligt vi o grabbarna pa elegante, livet.

jag och evelina har fargat vara har brunt har kommer ltie bilder fran stranden


varsta poose bilden, men nu ser ni hur jag ser ut iaf. nu ska jag jobba, bakis som ett svin PUSS

oman

idag tog vi en tripp till oman med livets chauffor, assa fantastisk var han faktiskt, for snall. Vi akte dit stamplade ut oss fran arab emiraten, vi akte in i oman stamplade in oss dar och stamplade ut oss sen sa akte vi till gransen igen och stamplade in oss i arab emiraten sa nu far vi stanna i 30 dagar till, efter det ar provanstallningen slut och da far vi se om lille tensta kommer hem eller om hon stannar kvar.  vad hoppas ni pa?

Igar var vi hemma hos min chef och spelade poker med hennes man, de va ja, paula och frida dom andra va gnall och gick hem efter jobbet, vi hade as trevligt faktiskt.

Jadu en av tjejerna ska aka hem pa lordag sa det blir nog mycket fest nuu. Forovrigt sa ska jag nog farga mitt har brunt, min chef har foreslagit det for da ser jag aldre ut och kommer in pa utestallena som en riktig libanes haha! vi far val se hur jag gor, men vada jag har anda sa trakigt kan va roligt o gora det sen sa bleker solen anda sonder det sa ar jag blond igen.

Assa naalie jag har inte ditt nummer, inte ditt heller jossan! jag tappade ju mobilen i poolen och alla ni som laser far garna skriva ner era nummer sa att jag kan smsa eller ringa nagon dag! jag har inte glomt er men alla nummer ligger pa min skrutt mobil som badade mot min vilja i poolen!

jag kommer snart att kopa en ny mobil, just nu har ja en tjejs mobil som jag lanar men hon aker som sagt hem pa lordag sa jag ska kopa en ny nu nar vi far lon, och da kommer jag att skaffa dubai nummer, jag har redan ett nummer men anvander inte kortet, da kan ni ringa till mig utan att jag betalar och jag kan ringa till er ganska billigt ocksa. jag aterkommer med numret!

haha jag och evelina har gjort livets videobloggar ocksa ni kommer skratta sa ni dor, vi e hjarndoda fyfan.

men iaf nu ska jag nog ta en cigg, vanta pa min forbannade mat sa att jag nagon gang kan borja jobba.

OCH KOMMENTERAAAAA SA JA V ET VEM SOM LASER!!! HAHA PUSS

sjuuk

jag har varit sjuk nu i 2 dagar, nu e ja pa jobbet. jag har lagt upp bilder pa facebook som ni kan kolla lite pa, men det ska komma massa bilder har pa bloggen formodligen imorgon, nu maste jag snyta mig. puss hej

RSS 2.0